LIBERO Plesni Kamp '23  

Tudi to poletje, konec avgusta (od 28. do 31. 8. '23) bomo za plesalce Libero dance centra in HIše plesa organizirali najboljše, najzabavnejše in najpestrejše plesne priprave imenovane Libero summer camp, na katere smo povabili številne vrhunske gostujoče učitelje in trenerje, da bodo z našimi plesalci delili svoje neprecenljivo znanje.

Na najboljše plesne priprave se lahko prijavite najkasneje do ponedeljka 21. avgusta.

Kaj je Libero summer camp?
Pred vstopom v novo šolsko leto, bomo našim plesalcem omogočili najboljše na plesnem področju!
Konec avgusta (od 28. do 31. 8. '23) bomo za mlajše plesalce organizirali najboljše, najzabavnejše in najpestrejše plesne priprave imenovane Libero summer camp, na katere smo povabili številne vrhunske gostujoče učitelje in trenerje, da bodo z našimi plesalci delili svoje neprecenljivo znanje. Priprave bodo potekale 4 dni, med 9:00 ter 17:00 uro.
Kaj vse bomo počeli?
Poleg najmanj 4ih plesnih delavnic dnevno (različnih plesnih stilov), smo poskrbeli tudi za zabavo, katere namen je zbliževanje plesalcev med seboj. Tako bomo obiskali WOOP park, imeli bomo disko zabavo s sleep over partyem, med drugim se bomo odpravili tudi na kopališče Atlantis; vse skupaj pa bomo zaključili z zabavo na prostem ter rojstnodnevno torto, saj Hiša plesa praznuje 2., medtem ko Libero dance center že 11. rojstni dan.
Kako se prijavim?
Število mest na pripravah je omejeno. Svoje mesto pa si lahko zagotovite z oddajo prijavnice, ki jo najdete na naslednji povezavi:

Da bo dogajanje še boljše in zabavnejše, se nam bodo na pripravah pridružili številni plesni strokovnjaki:

  • Nejc Osovnikar
  • Aljoša Möderndorfer
  • Klara Senica
  • Monja Lorenčič in Žan Roj
  • in drugi ...
Za prečudovit ambient bo kot do sedaj poskrbela Hiša Vizij.
Udeležence bomo tudi ekološko osveščali, zato vas vabimo, da se festivala udeležite peš, s kolesom ali z javnim prevozem.
 
Se vidimo na naših pripravah 28. avgusta!
>