LIBI FEST 

Napovedujemo 4. LIBI FEST - se vidimo 3.9.2023 v Šmartinskem parku!

Z željo po obuditvi dogajanja v Ljubljani in predvsem popestritvi otroškega vsakdana po minulih omejitvah gibanja in druženja, se je porodila želja po otroškem festivalu, ki je za en dan otroke povezal v uživanju na prostem, v Šmartinskem parku, kjer so se sproščeno zabavali in veselili ves dan.

Tako smo septembra 2020 zagnali prvi otroški festival LIBI FEST.

Kaj je Libi fest?
Libi Fest je otroški festival, kjer so otroci v prvem planu in ne sponzorji. Otroke smo vrnili nazaj v naravo/družbo in jim približali kako pomembno je, da skrbijo zase, svoje telo in svojo okolico. Naš cilj je bil dosežen. Spoznavali so kako zabavni so lahko pogovori, šale ter preprosto druženje, brez tekmovalnosti. Vsa zabava je bila za vse udeležence povsem brezplačna. Dan smo preživeli v naravi in ga popestrili s plesom, petjem ter igro. Otrokom smo pričarali dan veselja, smeha in druženja.
Podporniki
Organizatorka in pobudnica druženja je Azra Pucko, ki pa brez podpore Libero dance centra in Hiše plesa nebi mogla izpeljati tega izjemnega dne. Libero dance center, Hiša plesa ter Hišavizij so poskrbeli za celotno izvedbo dogodka s podporo Turizma Ljubljana ter MOL-a.
Letos zopet z vami!
Tudi letos bomo tekom celega dne izvajali ustvarjalne delavnice, se v naravi igrali igre brez meja, slikali v slikarskem kotičku, lovili foto utrinke v photo boothu ter otrokom izvajali poslikavo na obraze.

Da bo dogajanje še boljše in zabavnejše, pa bodo na festivalu nastopili tudi naši posebni gostje:

  • Maja Podpečan kreatorica jogijskih kartic Mali Ganeša ter učiteljica joge za otroke, bo le to izvajala v parku z otroki ter starši;
  • dinamična skupina Zumbalicious bo pripravila vadbo Zumbe za celotno družino
  • obiskali nas bodo mladi talenti pevske šole Akademija za Glas in dogajajnje popestrili s svojimi pevskimi nastopi;
  • vesele trenutke bomo lovili v foto kotičku SLIK SLIKa;
  • animatorji plesne šole Libero dance center bodo z otroki tekom celega dne izvajali plesne animacije, tako boste lahko zaplesali balet, hip hop ter se zavrteli v ritmih break dance-a
Za prečudovit ambient bo kot do sedaj poskrbela Hiša Vizij.
Udeležence bomo tudi ekološko osveščali, zato vas vabimo, da se festivala udeležite peš, s kolesom ali z javnim prevozem.
 
Se vidimo na našem LIBI FESTU v nedeljo 3.9.2023.
>