Aljoša Möderndorfer house hip hop
press to zoom
Aljoša Möderndorfer house hip hop
press to zoom
Aljoša Möderndorfer house hip hop
press to zoom
1/1

ALJOŠA MÖDERNDORFER

Aljoša Möderndorfer je plesalec, koreograf, pedagog in organizator.
Od nekdaj ga je zanimala glasba in vse kar pride zraven. Svojo plesno pot je začel pri 8 letih, se zelo zgodaj podal na tekmovalno pot in se naučil discipline, dela in pomembnosti povezanosti v skupini.


Kasneje se je s plesalci iz različnih plesnih šol združil v plesno skupino Maestro. S tem so prišle izkušnje velikih odrov, televizije in ostalih plati »showbusiness«-a tako doma, kot v tujini.

V zadnjih 7 letih poučevanja plesa se je naučil veliko, a se zaveda da vedno obstaja možnost za napredek. Največji preskok v učenju je bil, ko se je odločil, da plesalce ne uči na način »delajte točno tako kot jaz«, temveč da v vsakem išče individualnost in gradi na njej. Tako njegove delavnice ne sestojijo le iz tehničnega dela, temveč tudi dela raziskovanja giba, oziroma posledično sebe. Verjame, da takšen trening pripelje do povezave z glasbo, razvoja ljubezni do giba in posledično življenja.

V plesni šoli Libero poučuje najstarejše tekmovalce- Hip Hop člani. Prav tako pa v okviru tedenskih delavnic Free Your Move poučuje svoje »House« delavnice, kjer s plesalci poleg naštetega raziskuje kulturo house glasbe.