ŽIVA RADULOVIĆ je plesalka, koreografinja in plesna sodnica, ki  je že kot majhna deklica svojo plesno pot začela z baletnimi koraki. Po končani Srednji baletni in glasbeni šoli, jo je za novi stil plesanja navdihnil svetovno znan plesni pedagog Fred Laserre. Od znanja baleta, hortona in jazza se je njena pot obrnila na moderne tekmovalne plese (hip hop, show dance, street dance show, ...). Svoje plesno znanje je izpopolnjevala doma in v tujini (London, Los Angeles, Italija,..), kjer je obiskovala plesne delavnice svetovno priznanih koreografov (Marty Kudelka, Tony Czar, Shaun Evarista, ...). Poleg tega je kvalificirana plesna vaditeljica za moderne tekmovalne plese PZS, plesna sodnica za moderne tekmovalne plese PZS ter pilates inštruktorice.
.
Kot plesalka je nastopala na različnih prireditvah ter oddajah ( Spet doma, Pozdrav poletju,Cvetličarna, ... ) in sodelovala z različnimi pevskimi izvajalci (Čuki, Kingstoni, Rock'n' Band, Nuša Derenda, ...).

 

Sedaj že 19. leto prenaša svoje znanje na mlajše in starejše generacije, tako v svojem kot tudi v drugih plesnih klubih.  

Libero Dance Center

BTC, ŠMARTINSKA C. 152, hala E, LJUBLJANA

(zgradba, v kateri je C&A - vhod zadaj)

Tel: 059 05 00 99  041 73 98 33

Email: info@liberodancecenter.si