KARIN PUTRIH 

Njena plesna pot se je začela že zelo zgodaj.  V vrtcu je pričela obiskovati tečaje plesa za najmlajše, prve prave plesne korake pa se je učila v Plesni šoli Urška pod mentorstvom Saše Volk in Mimi Marčac Mirčeta, ki sta jo močno spodbujali in ljubezen do plesa je samo rastla. S skupino so dosegali odlične rezultate na državnih in mednarodnih tekmovanjih, tako v jazz baletu kot v disco dance disciplinah. Svojo tehniko pa je pilila tudi v Baletni šoli Pirueta, kjer je nekaj let obiskovala tečaj baleta.

V Plesni šoli Urška je tako preživljala večino svojega časa, tam pa je dobila tudi prvo službo kot plesni učitelj in trener. Svoje znanje je nadgrajevala na različnih izobraževanjih v tujini (New York, London, Los Angeles).

Njeno plesno popotovanje ji je prinesla veliko izkušenj in nastopov z vseh področij. Tako je nastopala na različnih TV oddajah in prireditvah (Slovenija ima talent, Xfactor, Znan obraz ima svoj glas, Viktorji, Zvezde plešejo, EMA). Redno tudi sodeluje z Mestnim gledališčem Ljubljana in SNG Opera. V letu 2013 je bila del plesne ekipe, ki je na turneji spremljala pevko Severino po večjem delu Balkana, leta 2018 pa je skupaj s pevko Leo Sirk zastopala Slovenijo na Eurosongu v Lizboni.

Lahko bi rekla, da se je njena plesna pot začela zgolj ljubiteljsko, kar pa je hitro preraslo v strast. Sedaj je kot plesalka samozaposlena v kulturi in pravi, da jo ples sprošča, osrečuje in v prihodnosti se definitivno vidi v katerikoli vlogi povezani s plesom. V Libero dance centru poučuje jazz balet naše najmlajše pa tudi najstarejše člane. Delo s plesalci ji predstavlja neverjetno veselje, zato namerava svoje pedagoško in trenersko znanje nadgrajevati ter ga uspešno širiti med plesalce še naprej.

Libero Dance Center

BTC, ŠMARTINSKA C. 152, hala E, LJUBLJANA

(zgradba, v kateri je C&A - vhod zadaj)

Tel: 059 05 00 99  041 73 98 33

Email: info@liberodancecenter.si